PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 22 | 1 |
Tytuł artykułu

Carbon footprint: an ecological indicator in food production

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
22
Numer
1
Opis fizyczny
p.53-61,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Industrial Commodity Science, Bases of Technique and Energy Management, University of Warmia and Mazury, 10-726 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Industrial Commodity Science, Bases of Technique and Energy Management, University of Warmia and Mazury, 10-726 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Uwagi
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3cd12e4b-dbd0-41d1-b8ba-5cf7a0489bb9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.