PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 16 | 1 |
Tytuł artykułu

The effect of antioxidants on quantitative changes of lysine and methionine in linoleic acid emulsions at different pH conditions

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
16
Numer
1
Opis fizyczny
p.53-67,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Food Service and Catering, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
  • Department of Technology and Instrumental Analysis, Poznan University of Economics, Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland
  • Department of Food Service and Catering, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3ab19d3a-7f9e-4e72-a8ce-f79acb63204c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.