PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1975 | 26 | 4 |
Tytuł artykułu

Badania nad wartością odżywczą produktów spożywczych. Cz.II. Wartość odżywcza wybranych wędlin podrobowych i kiełbas

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Investigations of the nutritive value of food products Part II. Nutritive valuie of selected types of pluck smoked-pork products and sausages
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
26
Numer
4
Opis fizyczny
s.453-461,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Ekologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Ekologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Ekologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Ekologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3a8c9d87-65f2-4efb-a9d6-e7be6f097a02
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.