PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 45 | 3 |
Tytuł artykułu

Ekstraktywność składników bioaktywnych w procesie otrzymywania nalewki z pigwy

Warianty tytułu
EN
Extractability of bioactive compounds in the process of making quince liqueur
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
45
Numer
3
Opis fizyczny
s.567-572,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-39b0b657-ae32-4c6a-8d15-afa74cf0b9c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.