PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 14 | 4 |
Tytuł artykułu

Variable effect of steam injection level on beef muscles: semitendinosus and biceps femoris cooked in convection-steam oven

Warianty tytułu
PL
Zróżnicowany wpływ poziomu iniekcji pary wodnej na mięśnie bydlęce: semitendinosus i biceps femoris ogrzewane w piecu konwekcyjno-parowym
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
14
Numer
4
Opis fizyczny
p.303-312,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Animal Products Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
  • Department of Animal Products Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
  • Department of Animal Products Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
  • Department of Animal Products Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-38a4951c-0cef-4200-9443-95068a4f1a14
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.