PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 42 | 06 |
Tytuł artykułu

Metoda badania potencjału oksydacyjno-redukującego mięsa na przykładzie mięsa mechanicznie odkostnionego

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
42
Numer
06
Opis fizyczny
s.185187,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-32b72538-8f34-4f6f-8c65-2dd98abb7948
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.