PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 20 | 6 |
Tytuł artykułu

Wpływ dodatku szczepu Lactobacillus casei Łock 0900 i warunków dojrzewania na jakość fermentowanych polędwic podczas przechowywania

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of Lactobacillus casei Lock 0900 probiotic strain addition and ripening conditions on quality of dry fermented pork loins during storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Numer
6
Opis fizyczny
s.45-59,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
  • Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
autor
  • Katedra Ekonometrii i Badań Operacyjnych, Wydział Zarządzania, Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, ul.Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3224bc45-8ef0-449a-805e-a6482e14e612
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.