PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 12 | 4 |
Tytuł artykułu

Optymalizacja procesu wyboru dostawców w łańcuchu dostaw branży spożywczej

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Optimization of deliverer choice in the dairy supply chain
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
12
Numer
4
Opis fizyczny
s.224-229,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
  • Beier F.J., Rutkowski K. 2004: Logistyka. Wyd. SGH, Warszawa, s. 16.
  • Bozarth C., Handfield R.B. 2007: Wprowadzenie do zarządzania operacjami i łańcuchem dostaw. Wyd. Helion, Gliwice, s. 37S-426
  • Christopher M. 1998: Logistics and supply chain management. Strategies for reducing cost and improving service. Pinancial Times Management, s. 18.
  • Ciesielski M. 2006: Logistyka w biznesie. PWE, Warszawa, s. 97-100.
  • Coyle J.J., Bardi E.J., Langley J.C.J. 2002: Zarządzanie logistyczne. PWE, Warszawa, s. 100.
  • Kowalska K. 200S: Logistyka zaopatrzenia. Wyd. Akademii Ekonomicznej, Katowice, s. 7-1S.
  • Krulis-Randa J. 1997: Marketing-Logistik. Eine systemtheoretische Konzeption der betrieblichen Warenverteilung und WarenbeschaffUng, Verlag Paul Haupt, Bern und Stuttgart.
  • Kummer S., Weber J. 1990: Aspekte des Betriebswirtschaftlichen Managements der Logistik. Die Betriebwirtschaft, s. 6.
  • Mańkowski C. 1998: Metody i narzędzia wyboru dostawcy. Zarządzanie łańcuchem dostaw. Т. II. Międzynarodowa Konferencja: Logistics'98, Katowice.
  • Skowronek C., Sarjusz-Wolski Z. 2003: Logistyka w przedsiębiorstwie. PWE, Warszawa, s. 188.
  • Sołtysik M. 2003: Zarządzanie logistyczne. Wyd. AE, Katowice, s. 32.
  • Wojciechowski T. 1999: Zarządzanie sprzedażą i zakupem materiałów. PWE, Warszawa, s. 2
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3183cac8-5d41-4887-8f0b-f1c620cf3f3e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.