PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 33 |
Tytuł artykułu

Zmiany w zawartości beta-karotenu w suszu z traw i kukurydzy w zależności od temperatury suszenia oraz okresu przechowywania

Warianty tytułu
EN
Changes in content of beta-carotene in green fodder from grass and maize in relation to temperature of dehydration and storing period
RU
Izmenenija soderzhanija beta-karotina v sushenykh zlakovykh travakh i kukuruze v zavisimosti ot temperatury sushki i prodolzhitel'nosti khranenija
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Wydawca
-
Rocznik
Tom
33
Opis fizyczny
s.3-9,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Wydział Zootechniczny, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Wydział Zootechniczny, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Wydział Zootechniczny, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Wydział Zootechniczny, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Wydział Zootechniczny, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3133df04-ec1b-4814-a460-19f217323995
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.