PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 44 | 3 |
Tytuł artykułu

Mięso drobiowe w żywieniu człowieka

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
44
Numer
3
Opis fizyczny
s.18-19,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Gastronomicznej, Instytut Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna im. M. Oczapowskiego w Olsztynie, Olsztyn
  • Zakład Technologii Gastronomicznej, Instytut Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna im. M. Oczapowskiego w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3122ae5b-0f9d-40ce-88f9-8fa0ba38ec93
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.