PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 1 |
Tytuł artykułu

Effect of selected additives on colour changes and lycopene content in pasteurized tomato pulps after storage

Warianty tytułu
PL
Wpływ wybranych dodatków na zmiany barwy i zawartości likopenu w przecierze pomidorowym po pasteryzacji i przechowywaniu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
1
Opis fizyczny
p.113-124,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Food Technology, Faculty of Food Sciences and Fisheries, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
autor
  • Department of Food Technology, Faculty of Food Sciences and Fisheries, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2ba73630-1b5f-4061-ac6a-a5c0e938dcb0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.