PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 20 | 1 |
Tytuł artykułu

Rozwój światowej standaryzacji żywności na przykładzie normy na mięso wieprzowe w tuszach i elementach handlowych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Development of world food standardization exemplified by standard for porcine meat in carcasses and commercial cuts
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Numer
1
Opis fizyczny
s.32-42,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczów, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
Bibliografia
Uwagi
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-26091b7b-934f-49ea-8839-f32dfe60da3c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.