PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 22 | 3 |
Tytuł artykułu

Skład tuszki i jakość mięsa bażantów zwyczajnych (Phasianus colchicus colchicus) w zależności od płci ptaków

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Carcass composition and meat quality of common pheasants (Phasianus colchicus colchicus) depending on sex of birds
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
22
Numer
3
Opis fizyczny
s.95-106,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Hodowli Drobiu i Oceny Surowców Zwierzęcych, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz
  • Katedra Hodowli Drobiu i Oceny Surowców Zwierzęcych, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz
  • Katedra Hodowli Drobiu i Oceny Surowców Zwierzęcych, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz
autor
  • Katedra Hodowli Drobiu i Oceny Surowców Zwierzęcych, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2529dd57-532e-4d60-b3e8-3558d5520ff9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.