PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 20 | 1 |
Tytuł artykułu

Modyfikowanie cech dietetycznych mięsa wieprzowego solami wapniowymi kwasów tłuszczowych oleju lnianego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of calcium soaps of linseed oil on dietary value of pork meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Numer
1
Opis fizyczny
s.201-206,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Paszoznawstwa i Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Paszoznawstwa i Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Paszoznawstwa i Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-24bb8150-61fa-42a5-8a70-5292219af5e1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.