PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 16 | 2 |
Tytuł artykułu

The smell of beer as a factor affecting the emission of carbon dioxide by Arion lusitanicus auct. non-Mabille

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
16
Numer
2
Opis fizyczny
p.463-476,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Ecotoxicology, Institute of Applied Biotechnology and Basic Science, University of Rzeszow, 36-100 Kolbuszowa, Poland
autor
  • Department of Ecotoxicology, Institute of Applied Biotechnology and Basic Science, University of Rzeszow, 36-100 Kolbuszowa, Poland
autor
  • Department of Animal Physiology, Faculty of Biology and Environmental Protection, Nicolaus Copernicus University, 87-100 Torun, Poland
autor
  • Department of Differential Equations and Statistics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, University of Rzeszow, 35-959 Rzeszow, Poland
  • The Chair of Chemistry and Food Toxicology, Faculty of Biology and Agriculture, University of Rzeszow, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
  • Department of Soil Science, Environmental Chemistry and Hydrology, Faculty of Biology and Agriculture, University of Rzeszow, 35-601 Rzeszow, Poland
  • Department of Botany, Institute of Applied Biotechnology and Basic Science, University of Rzeszow, 36-100 Kolbuszowa, Poland
  • Communal Office in Niwiska, Niwiska 430, 36-147 Niwiska, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-22127d2d-78ae-46da-8779-897cfa10bbc2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.