PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 69 | 1 |
Tytuł artykułu

Phenolic extracts from Vaccinium corymbosum L. loaded in microemulsions and liposomes as enhancers of olive oil oxidative stability

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
69
Numer
1
Opis fizyczny
p.23-33,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Primorska 42, P.O.Box 97, 51410, Opatija, Croatia
autor
  • Faculty of Science, University of Split, Rudera Boskovica 33, 21000 Split, Croatia
autor
  • Institute for Medical Research, University of Belgrade, Dr Subotica Starijeg 4, 11000 Belgrade, Serbia
autor
  • Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Pierottijeva 6, 10000 Zagreb, Croatia
  • Faculty of Chemistry and Technology, University of Split, Rudera Boskovica 35, 21000 Split, Croatia
autor
  • Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Primorska 42, P.O.Box 97, 51410, Opatija, Croatia
autor
  • Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Nemanjina 6, 11080 Belgrade-Zemun, Serbia
autor
  • Faculty of Technology and Metallurgy, University of Belgrade, Karnegijeva 4, 11000 Belgrade, Serbia
autor
  • Faculty of Food Technology and Biotechnology, Centre for Food Technology and Biotechnology, Petra Kasandrica 6, 23000 Zadar, Croatia
autor
  • Faculty of Food Technology and Biotechnology, Centre for Food Technology and Biotechnology, Petra Kasandrica 6, 23000 Zadar, Croatia
autor
  • Faculty of Chemistry and Technology, University of Split, Rudera Boskovica 35, 21000 Split, Croatia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1f6bb13f-3224-455a-ba1c-8694b55c9c34
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.