PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 33 | 2 |
Tytuł artykułu

Comparative expression analysis of dehydrins between two barley varieties, wild barley and Tibetan hulless barley associated with different stress resistance

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
33
Numer
2
Opis fizyczny
p.567-574,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Ministry of Education Key Laboratory for Bio-Resource and Eco-Environment, College of Life Science, Sichuan University, Chengdu 610064, China
autor
  • Ministry of Education Key Laboratory for Bio-Resource and Eco-Environment, College of Life Science, Sichuan University, Chengdu 610064, China
autor
  • Ministry of Education Key Laboratory for Bio-Resource and Eco-Environment, College of Life Science, Sichuan University, Chengdu 610064, China
autor
  • Ministry of Education Key Laboratory for Bio-Resource and Eco-Environment, College of Life Science, Sichuan University, Chengdu 610064, China
autor
  • Ministry of Education Key Laboratory for Bio-Resource and Eco-Environment, College of Life Science, Sichuan University, Chengdu 610064, China
autor
  • Ministry of Education Key Laboratory for Bio-Resource and Eco-Environment, College of Life Science, Sichuan University, Chengdu 610064, China
autor
  • Ministry of Education Key Laboratory for Bio-Resource and Eco-Environment, College of Life Science, Sichuan University, Chengdu 610064, China
autor
  • Ministry of Education Key Laboratory for Bio-Resource and Eco-Environment, College of Life Science, Sichuan University, Chengdu 610064, China
autor
  • Ministry of Education Key Laboratory for Bio-Resource and Eco-Environment, College of Life Science, Sichuan University, Chengdu 610064, China
Bibliografia
Uwagi
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1dd3a7fe-0e15-4671-8a5c-4b45a2b8fd31
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.