PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1983 | 34 | 3 |
Tytuł artykułu

Wpływ zróżnicowanego poziomu białka na wartość odżywczą diet mieszanych o zwiększonym udziale białka sojowego Cz. II. Wyniki badań wykorzystania białka

Warianty tytułu
EN
Effect of different protein levels on the nutritional value of mixed diets with higher amount of soy protein Part. II. Results of investigations on protein utilization
RU
Vlijanie soderzhanija belka na pitatelnuju cennost diet s povyshennym urovnem belka soi Ch. II. Rezultaty issledovanija usvoenija belka
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
34
Numer
3
Opis fizyczny
s.239-244,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1cd0857e-d57d-4613-8d08-37358b550fb1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.