PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2015 | 02 |
Tytuł artykułu

Jakość szynek surowo dojrzewających

Autorzy
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Numer
02
Opis fizyczny
s.30-33,tab.
Twórcy
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1c52fec3-5a53-49fb-a1eb-e93bd7bf6917
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.