PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Jak powinno być oznakowane piwo?
(
Bogusz-Kalis W.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (89) Jednomyślne znoszenie barier administracyjnych dla obywateli i przedsiebiorstw
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Zbiory i przetwórstwo owoców - ważne liczby
(
Strojewska I.
)
artykuł:
Nowoczesne technologie sterowania w branży browarniczej
(
Just A.
)
artykuł:
Patulina w sokach jabłkowych - zapobieganie i redukcja
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Rynek piwa w Polsce w 2010 r.
(
Szydlowska A.
)
artykuł:
Tendencje rozwoju metod oceny sensorycznej piw przemysłowych i tradycyjnych
(
Choldrych M.
)
artykuł:
Rynek cebuli w Polsce
(
Stepka G.
)
artykuł:
Polski przemysł spirytusowy na tle branży w Unii Europejskiej. Więcej informacji o branży ważnej dla gospodarki
(
Lazarowicz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.