PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 20 | 5 |
Tytuł artykułu

Wybrane wyróżniki jakościowe polędwic sopockich zapakowanych w stanie niewychłodzonym (badania modelowe)

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Chosen quality factors of Sopocka Tenderloins packaged unchilled (model research)
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Numer
5
Opis fizyczny
s.64-79,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul. Chełmońskiego 37/41, 51-630 Wrocław
autor
  • Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul. Chełmońskiego 37/41, 51-630 Wrocław
  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego DWORECKI Sp. J., Golejewo 34, 63-921 Chojno
autor
  • Katedra Higieny i Ochrony Zdrowia Konsumenta, Wydział Weterynarii, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.C.K.Norwida 31, 50-375 Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1acf167d-3934-49dc-9853-f3b1b5d12e95
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.