PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 24 |
Tytuł artykułu

Jakość sensoryczna mięsa wieprzowego zapeklowanego metodą zalewową solankami o różnym składzie

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Quality changes of pork meat pickled with immersion method in curing solution of various chemical composition
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
24
Opis fizyczny
s.5-16,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Inżynierii Procesowej i Maszynoznawstwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, ul. Papieża Pawła VI nr 3, 71-459 Szczecin
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1ac9895e-1245-45e3-92fb-3c1944e27d54
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.