PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2009 | 7 |
Tytuł artykułu

Jakość kiełbas kutrowanych z błonnikiem pokarmowym wyprodukowanych w warunkach przemysłowych

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Numer
7
Opis fizyczny
s.32-35,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Technologii Mięsa, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
autor
  • Instytut Technologii Mięsa, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
  • Katedra Fizyki, ul.Wojska Polskiego 38/42, 60-637 Poznań
autor
  • Katedra Fizyki, ul.Wojska Polskiego 38/42, 60-637 Poznań
autor
  • Instytut Technologii Mięsa, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1a665099-5850-4d56-8fbf-49b3a21b7f87
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.