PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 56 | 06 |
Tytuł artykułu

Chleb jako podstawowy składnik pokarmowy diety. Część II. Surowce zbożowe i ich przetwórstwo w procesach technologicznych produkcji chleba

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Bread as basic component of food diet. Part 2. Cereal raw materials and its processing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
56
Numer
06
Opis fizyczny
s.5-6
Twórcy
autor
  • Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1a1a328f-5fb5-4a84-80b4-c59f959dbb15
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.