PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 66 | 02 |
Tytuł artykułu

Czy zostaną wprowadzone dopuszczalne poziomy arsenu w żywności ?

Warianty tytułu
EN
Will the maximum levels of arsenic in food be Introduced?
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
66
Numer
02
Opis fizyczny
s.10-12,14-15,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny, Warszawa
autor
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-196d2698-4a79-46ad-9f8e-20d166c2ff55
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.