PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 02 |
Tytuł artykułu

Wpływ wielkości kulek tłuszczowych na właściwości technologiczne mleka i produktów mleczarskich

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Effect of milk fat globules size on the technological properties of milk and dairy products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
02
Opis fizyczny
s.4-7,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Hodowli Bydła, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-16660bc3-b345-4642-918f-1af9aaf3bd3b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.