PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 39 | 5 |
Tytuł artykułu

Pozostałości chlorowanych węglowodorów w tłuszczu zająca

Warianty tytułu
RU
OSTATKI KHLORIROWANNYKH UGLEWODOROW W ZHIRE ZAJJCA
EN
RESIDUES OF CHLORINATED HYDROCARBONS IN HARE’S FAT
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
39
Numer
5
Opis fizyczny
s.361-365,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Mięsa i Produktów Zwierzęcych, Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, 10-713 Olsztyn-Kortowo
autor
  • Zakład Technologii Mięsa i Produktów Zwierzęcych, Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, 10-713 Olsztyn-Kortowo
  • Zakład Technologii Mięsa i Produktów Zwierzęcych, Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, 10-713 Olsztyn-Kortowo
  • Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, 10-713 Olsztyn-Kortowo
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-15848992-4934-453d-826c-a744df6e035d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.