PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 45 | 3 |
Tytuł artykułu

Wpływ parametrów parzenia na zawartość kofeiny w naparze Yerba Mate

Warianty tytułu
EN
Influence of brewing parameters on caffeine content in Yerba Mate infusions
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
45
Numer
3
Opis fizyczny
s.1001-1005,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Zakład Oceny Jakości Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
autor
autor
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-14fa95e3-543c-4f31-afc1-fd1bc29c3267
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.