PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 91 |
Tytuł artykułu

The study of the influence of temperature, nutrient medium and acetate buffer addition on glucose fermentation process

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Badanie wpływu temperatury, dodatku pożywki i buforu octanowego na proces fermentacji glukozy
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
91
Opis fizyczny
p.126-133,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Wood Science and Wood Protection, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159, 02-776 Warsaw, Poland
  • Department of Wood Science and Wood Protection, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Wood Science and Wood Protection, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Warsaw, Poland
  • Department of Wood Science and Wood Protection, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Organization, Management and Production Engineering, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-14f8bc22-0043-4ed3-8bad-8ccf9111750e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.