PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1985 | 11 | 4 |
Tytuł artykułu

Effect of modification of apple juice production technology on polyphenols content and sensory properties

Autorzy
Warianty tytułu
PL
Wpływ modyfikacji procesu technologicznego otrzymywania moszczu jabłkowego na zawartość polifenoli i właściwości sensoryczne
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
11
Numer
4
Opis fizyczny
p.385-396,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Food Technology, Warsaw Agricultural University, Rakowiecka 26/30, 02-528 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Technology, Warsaw Agricultural University, Rakowiecka 26/30, 02-528 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-148e8c19-b38a-4443-9bda-330473ba9c29
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.