PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 23 | 3 |
Tytuł artykułu

Właściwości teksturalne miękiszu i jakość chlebów pszenno-owsianych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Textural properties of crumb of wheat and oats flour bread
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
3
Opis fizyczny
s.102-117,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Węglowodanów, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-140e6371-78db-4536-a906-55373bf585d1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.