PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1985 | 36 | 2 |
Tytuł artykułu

Laboratoryjna ocena wartości odżywczej przeciętnych całodziennych racji pokarmowych wybranych grup ludności w Polsce. Cz. V. Zawartość retinolu, β-karotenu i α-tokoferolu

Warianty tytułu
EN
Laboratory evaluation of the nutritional value of the average daily diets in selected population groups in Poland. Part V. Contents of retinol, beta-carotene and alpha-tocopherol
RU
Laboratornaja ocenka pitatel’nojj cennosti srednego sutochnogo pishhevogo paciona vybrannykh grupp naselenijav Polyshe. Ch. V. Saderzhanie retinola, beta-karotena i al.’fa-tokoferola
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Wydawca
-
Rocznik
Tom
36
Numer
2
Opis fizyczny
s.140-146,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, ul.Powińska 61/63, 02-903 Warszawa
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, ul.Powińska 61/63, 02-903 Warszawa
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, ul.Powińska 61/63, 02-903 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-13a3b48f-333b-41f5-a24e-123cc2f0a05d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.