PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 17 |
Tytuł artykułu

Total energy of the production in the selected food-service facilities

Warianty tytułu
PL
Energochłonność skumulowana produkcji w wybranych zakładach gastronomicznych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
17
Opis fizyczny
p.85-71,fig.,ref.
Twórcy
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-12d93481-cac0-4f9f-92be-7636aef10baf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.