PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 01-02 |
Tytuł artykułu

Strączkowe najlepsze źródło krajowego białka

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.22-25,fot.,rys.,tab.
Twórcy
autor
  • Katedra Agronomii, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Agronomii, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
  • Katedra Agronomii, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1257ce61-8e58-47c7-b2b9-86b5e5784307
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.