PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 19 | 3 |
Tytuł artykułu

Zastosowanie pasteryzacji wysokociśnieniowej do inaktywacji przetrwalników Alicyclobacillus acidoterrestris w soku jabłkowym

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Application of high pressure pasteurization to inactivate spores of Alicyclobacillus acidoterrestris in apple juice
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
19
Numer
3
Opis fizyczny
s.187-196,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
  • Instytut Wysokich Ciśnień Polska Akademia Nauk, ul Sokołowska 29/37, 01-142 Warszawa
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-11ca5577-535d-4642-9a49-e0671bd3d7aa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.