PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 61 | Suppl.1 |
Tytuł artykułu

The fate of volatile markers of baking process during the storage of bakery foods

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
61
Numer
Opis fizyczny
p.122
Twórcy
  • Department of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
  • Department of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
  • Department of Human Nutrition and Hygiene, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1046216b-4fa6-417a-b693-fb83972c9341
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.