PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 24 | 2 |
Tytuł artykułu

The effect of short-term storage and the hot water treatment of fresh-cut pepper fruit cv. ‛Blondy F1’ and ‛Yecla F1’ on the content of bioactive compounds and antioxidant properties

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
24
Numer
2
Opis fizyczny
p.83-90,ref.
Twórcy
  • Research Institute of Horticulture, Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Poland
autor
  • Research Institute of Horticulture, Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Poland
  • Research Institute of Horticulture, Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1022f890-b682-4e03-afa0-7ea5f5c6cb19
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.