PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 22 | 1 |
Tytuł artykułu

Ocena zawartości wybranych składników bioaktywnych w przetworach z borówki czernicy

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Assessing content of selected bioactive compounds in bilberry preserves
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
22
Numer
1
Opis fizyczny
s.170-180,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Aparatury i Technologii Żywności, Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 3, 85-326 Bydgoszcz
autor
  • Katedra Aparatury i Technologii Żywności, Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 3, 85-326 Bydgoszcz
  • Katedra Aparatury i Technologii Żywności, Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 3, 85-326 Bydgoszcz
autor
  • Katedra Aparatury i Technologii Żywności, Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 3, 85-326 Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0fee650d-bdf2-43da-8df1-8953f03c8161
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.