PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 19 |
Tytuł artykułu

Comparison and selection of methods for the gelling properties of hydrocolloids assessment

Warianty tytułu
PL
Porównanie oraz wybór metod oceny właściwości żelujących hydrokoloidów
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
19
Opis fizyczny
p.71-76,ref.
Twórcy
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0fd813a8-4fb0-4ce4-8bd2-1342e3664452
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.