PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 4 |
Tytuł artykułu

Stan prac nad wdrożeniem rozwiązań dotyczących doradztwa rolniczego, zawartych w pakiecie legislacyjnym Wspólnej Polityki Rolnej na lata 2014-2020

Warianty tytułu
EN
The status of work on the implementation of solutions for agricultural advice, contained in the legislative package of the Common Agricultural Policy 2014-2020
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Numer
4
Opis fizyczny
s.94-111,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Warszawa
  • Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Warszawa
  • Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Warszawa
Bibliografia
  • 1. KOM (2011) 625, Bruksela, 12.10.2011 r., wersja ostateczna
  • 2. KOM (2011) 626, Bruksela, 12.10.2011 r., wersja ostateczna
  • 3. KOM (2011) 627, Bruksela, 12.10.2011 r., wersja ostateczna.
  • 4. KOM (2011) 628, Bruksela, 12.10.2011 r., wersja ostateczna.
  • 5. KOM (2011) 629, Bruksela, 12.10.2011 r., wersja ostateczna.
  • 6. KOM (2011) 630, Bruksela, 12.10.2011 r., wersja ostateczna
  • 7. www.minrol.gov.pl/pol/Wsparcie-rolnictwa-i-rybolowstwa/ PROW-2014-2020
  • 8. ec.europa.eu/esf/main.jsp?catId=67&langId=pl&newsId=7936
  • 9. Materiały MRiRW z 02.09.2013 r., dla Sejmowej Komisji Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0fcf9e2e-5987-48ec-a900-0090c6ee0bb6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.