PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 58 | 11 |
Tytuł artykułu

Pieczywo jako żywność funkcjonalna (cz.3)

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Bread as functional food (part 3)
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
58
Numer
11
Opis fizyczny
s.20-22,fot.
Twórcy
autor
  • Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, ul.Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0eb53b49-8b1f-408d-94e4-a4af95a41c68
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.