PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 24 | 2 |
Tytuł artykułu

Lizynoalanina. Cz II. Działania biologiczne, występowanie w żywności, metody oznaczania

Warianty tytułu
EN
Lysinoalanine. Part II. Biological action, occurrence in the foodstuffs methods of assay
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
24
Numer
2
Opis fizyczny
s.97-100,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Podstaw Technologii Żywności, Centrum Agrotechnologii i Weterynarii, Polska Akademia Nauk w Olsztynie, 10-718 Olsztyn-Kortowo, bl.43, skr.poczt 55
autor
  • Zakład Podstaw Technologii Żywności, Centrum Agrotechnologii i Weterynarii, Polska Akademia Nauk w Olsztynie, 10-718 Olsztyn-Kortowo, bl.43, skr.poczt 55
autor
  • Zakład Podstaw Technologii Żywności, Centrum Agrotechnologii i Weterynarii, Polska Akademia Nauk w Olsztynie, 10-718 Olsztyn-Kortowo, bl.43, skr.poczt 55
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0e4f72aa-54f2-4b21-a733-5fcaf7a9521d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.