PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 570 |
Tytuł artykułu

Porównanie jakości technologicznej mięsa wieprzowego zaklasyfikowanego do różnych grup jakości

Warianty tytułu
EN
Comparison of the technological quality properties of pork classified into different quality groups
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
570
Opis fizyczny
s.19-29,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0de743b9-47c9-4383-92e4-909d3c7c0da0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.