PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 31 | 4 |
Tytuł artykułu

Changes in fatty acids composition, hydrogen peroxide generation and lipid peroxidation of salt-stressed corn (Zea mays L.) roots

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
31
Numer
4
Opis fizyczny
p.787-796,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Institut National de Recherche en Genie Rural, Eaux et Forets (INRGREF), Unite d'Experimantation Agricole, Oued Souhail, BP 20, 8000 Nabeul, Tunisia
autor
  • Institut Superieur Agronomique de Chott-Mariem, 4042 Sousse, Tunisia
autor
  • Institut Superieur de Biotechnologie de Monastir, BP 10, 5000 Monastir, Tunisia
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0cf8a98e-1ff4-49a8-8311-401968309c4c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.