PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 41 | 4 |
Tytuł artykułu

Ołów i kadm w surowcach warzywnych w przemysłowej produkcji kapuśniaku

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
41
Numer
4
Opis fizyczny
s.6-8,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Analizy i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
  • Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Zakład Hihgieny Żywności i Żywienia, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b301022-112a-41c8-86d1-a36f4b7f6fb6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.