PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 06 |
Tytuł artykułu

Przyczynek do poznania składu chemicznego i jakości serów rynku warszawskiego

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
06
Opis fizyczny
s.1-6,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-06d2269a-c0b7-492e-9ce4-59ed31aa3f81
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.