PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 20 | 1 |
Tytuł artykułu

Zastosowanie kultur starterowych bakterii fermentacji mlekowej do produkcji pieczywa z wysokim udziałem mąki owsianej

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Applying lactic acids bacteria starter cultures to produce bread with high content of oat flour
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Numer
1
Opis fizyczny
s.166-180,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
  • Urząd Rejestracji Produktów Leczniczych, Wyrobów Medycznych i Produktów Biobójczych, ul.Ząbkowska 41, 03-736 Warszawa
autor
  • Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
  • Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
  • Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
  • Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
  • Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Uwagi
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-06402bf8-45f3-4c32-b19f-a447907c3285
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.