PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1957 | 08 | 5 |
Tytuł artykułu

O zawartosci cyny i żelaza w niektórych polskich konserwach rybnych

Warianty tytułu
RU
Soderzhanie olova i zheleza v nekotorykh rybnykh konservakh
EN
The influence of the time of storage on the zinc and iron content in canned fish products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
08
Numer
5
Opis fizyczny
s.481-493,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Gdańsku, Gdańsk
autor
  • Oddział Badania Żywności, Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Gdańsku, Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-05abdefc-5068-451b-894f-67252f3155ec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.