PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 20 | 2 |
Tytuł artykułu

Porównanie przydatności śruty z tradycyjnej i żółtej odmiany rzepaku do otrzymywania preparatów białkowych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Comparison of the suitability of meals obtained from traditional and yellow rapeseed for production of protein preparations
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Numer
2
Opis fizyczny
s.551-561,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-045c6a29-b8af-4d32-9156-1a875d579ca9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.