PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 63 | 4 |
Tytuł artykułu

Chemical, rheological and sensory evaluation of pate stuffed with broccoli (Brassica oleraceae L.)

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
63
Numer
4
Opis fizyczny
p.245-252,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Botany Department, Division of Agricultural and Biological Research, National Research Centre, Dokki, 12311, Giza, Egypt
  • Food Technology Department, National Research Centre, Dokki, 12311, Giza, Egypt
  • Food Technology Department, National Research Centre, Dokki, 12311, Giza, Egypt
Bibliografia
Uwagi
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-00f76c0a-3810-44e2-8ecc-d14da809f8fa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.